27 de Scrisori pentru Suflet

``Acest caiet de lucru este continuarea proiectului reprezentat de cartea ‘Tu singur te vindeci’.

El se concentrează doar pe scrisul de mana, mai exact pe compunerea unor scrisori. Despre unele dintre ele sigur ati mai auzit, pe unele le-am introdus și eu în cartea ‘Tu singur te vindeci’, deoarece ele fac parte din instrumentele foarte des folosite în ședințele de terapie.

In schimb unele dintre ele îți vor fi complet noi, nemaiauzite, ti se vor parea ciudate poate.

De ce 27 de scrisori? Atunci când mi-a venit aceasta idee mi-am dorit ca aceasta lucrare sa fie legata doar de terapia prin scris. Mi-a venit în minte ideea draga mie legata scrisori, iar apoi numărul 27. Majoritatea temelor sunt inspirate din povestea mea de viata si a clientilor cu care am lucrat de-a lungul a mai bine de 6 ani.

27 este si data zilei mele de naștere. Dar probabil mai important ar fi faptul ca cifrele 2 si 7 adunate dau 9. Acesta este numărul transformării, cifra 2 fiind cifra relațiilor (relații cu noi înșine, cu divinitatea și cu ceilalți oameni), iar 7 este cifra spiritualității și a introspecției.

Astfel ca putem spune telul meu este ca dupa scrierea scrisorilor sa realizam o transformare prin introspecția legata de relațiile din viața noastră. Si mai ales legata de relatia cu noi insine, care este si cea mai importanta relatie pe care o vom avea vreodata.

Astfel ca te invit să scrii aceste scrisori, iar îndrumarea mea ar fi să faci doar una pe zi, sau maxim două, pentru a-ți la timpul necesar pentru fiecare scrisoare in parte. Procesul poate fi solicitant in functie de semnificatia pe care o are pentru tine subiectul unei scrisori anume. De aceea recomand sa faci asta atunci cand nimeni nu te va deranja, cand ai destul timp, seara inainte de culcare poate...``

Pe prima pagina a site-ului gasesti caietul de lucru in format PDF.

http://www.psychebalance.com/